Menu's
Menu 1: € 42/pp
-
Pollo tonato (carpaccio van gebakken kipfilet met tonatosaus)
.
-
Pulled pork Julientje (pulled porc/gebakken aardappelschijf/cheddar)
.
-
Rivierkreeft, asperge, puntpaprika, tomaat, Griekse yoghurt
.
-
Tar'taartje van Belgisch wit/blauw met frisse garnituur
.
-
Filet van Franse parelhoen met Heuvellands witte wijnsaus
.
-
warme groentjes
.
-
Aardappelbereiding: keuze uit aardappelkroketjes/ gratin/ verse frietjes
.
Menu 2: € 46/pp
-
Carpaccio van Spaans Rubia rund met parmezaan
.
-
Vlaamse ham met meloen & parelcouscous met toets balsamico
.
-
Oosters gelakte zalm met kruidenkorst en krokante groenten
.
-
Libanese crunchy gehaktbal met couscous
.
-
Risotto met coquilles, jus van rivierkreeft, spinazie, asperge, guanciale
.
-
Saltim bocca van Duroc de Roulers met Parmaham, pesto & tomaat
.
-
AARDAPPELBEREIDING: keuze uit aardappelkroketjes/ gratin/ verse frietjes
.
-
Warme groentjes
.