Menu's

Menu 1: € 42/pp

  • Pollo tonato (carpaccio van gebakken kipfilet met tonatosaus) .
  • Pulled pork Julientje (pulled porc/gebakken aardappelschijf/cheddar) .
  • Rivierkreeft, asperge, puntpaprika, tomaat, Griekse yoghurt .
  • Tar'taartje van Belgisch wit/blauw met frisse garnituur .
  • Filet van Franse parelhoen met Heuvellands witte wijnsaus .
  • warme groentjes .
  • Aardappelbereiding: keuze uit aardappelkroketjes/ gratin/ verse frietjes .

Menu 2: € 46/pp

  • Carpaccio van Spaans Rubia rund met parmezaan .
  • Vlaamse ham met meloen & parelcouscous met toets balsamico .
  • Oosters gelakte zalm met kruidenkorst en krokante groenten .
  • Libanese crunchy gehaktbal met couscous .
  • Risotto met coquilles, jus van rivierkreeft, spinazie, asperge, guanciale .
  • Saltim bocca van Duroc de Roulers met Parmaham, pesto & tomaat .
  • AARDAPPELBEREIDING: keuze uit aardappelkroketjes/ gratin/ verse frietjes .
  • Warme groentjes .