Nieuw: Roeselaarse Vermout: Kiss my....

september 2017

Binnenkort start het jachtseizoen en zoals ieder jaar experimenteren we graag met verschillende paté's. Na onze gekende J'hin 16 paté hebben we iets nieuws ontdekt: Roeselaarse Vermout, Kiss My...

"Kiss my, dat zijn Belgische vermouts op basis van verse vruchten en kruiden. Niels en Wouter Vandekerkhove; de creatieve breinen achter Kiss My, vonden hun inspiratie bij de recepturen van hun grootouders. Experimenterend met de drankjes die al enkele generaties in hun familie gemaakt en gedronken werden, kwamen ze tot verschillende interessante smaken. Kiss my... kun je combineren met cava/champagne, tonic of on the rocks." Weetje: De kiss my, gecombineerd met champagne was een tijdlang de huisapéro bij Hertog Jan...

Binnenkort is de Vermout beschikbaar als volgt:

- Fazantenpaté met Kiss my Rhubarb (rabarber, citrus, tijm en lemoen).

- Hazenpaté met Kiss my Blackberries (zwarte bessen en venkel).