Ons team

Eline

Zaakvoerder: telefoneren naar Slagerij Dries? Dan krijgen jullie hoogstwaarschijnlijk mij aan de lijn! Ik spring bij waar nodig maar zorg vooral dat de bestellingen genoteerd worden en dat er telkens personeel is om jullie met een glimlach te bedienen

Dries

Hulpje zaakvoerder: Ik sta mijn vrouw bij waar nodig maar zorg vooral voor de aankopen en de vernieuwing in de zaak. Wanneer ik niet te vinden ben in de atelier, kunnen ze mij vinden in de keuken waar ik nieuwe recepten ontwikkel.

Delphine

Het eerste wat je ziet bij het binnenkomen zijn mijn creaties: In de keuken voel ik me helemaal in mijn nopjes.Geen uitdaging is me te veel!Wanneer ik thuis kom, doe ik mijn keukenschort af en kun je me terugvinden tussen mijn tallozen planten en dieren!

Michiel

Slager: "Ik sta in voor het panklare in de winkeltoog en zorg ervoor dat jullie gourmets, fondue's ed er telkens piekfijn uit zien"

Tom

Slager: Na mijn carrière-switch als journalist kwam ik hier terecht als verantwoordelijke voor het vers vlees en de charcuterie. In het weekend besteed ik enkele uren aan het snijden van de steaks voor onze 2de spécialiteit nl de spitplankjes.

Karien

Winkelbediende: "Ik sta iedere dag met een grote glimlach klaar om jullie te bedienen". Een klant tevreden zien buiten stappen geeft me de grootste voldoening!

Marianne

Mij kun je vooral terugvinden achter de toonbank om jullie met de glimlach te bedienen. In mijn vrije tijd doe ik heel wat concerten waar ik helemaal uit de bol ga. Oja, en de geur van heerlijke pannenkoeken in de winkel is mijn verdienste!

Brecht

Part-time: Tijdens het weekend help ik mijn ouders met hun hoeveslagerij en de markten. Tijdens de week spring ik 3 dagen in om te helpen met Michiel en Thibault

Warre

Slager en ook de jongste telg! Wanneer ik me niet in de atelier bevind, kun je me zeker terugvinden in de Scouts waar ik leider ben. Ik heb daar de totemnaam: de 'greiter', wat ik volgens mijn collega's volledig waarmaak op de werkvloer.

Joke

Mij kun je vooral terugvinden in de keuken waar ik Delphine (of Fientje) versterk in het maken van tal van bereidingen. Bij drukke momenten in de winkel speelt het liedje af: 'Jokeee, stop toch met koken, kom uit die keuken,....' om jullie te bedienen.

Saar

Flexi: Ik combineer mijn job als kleuterjuf met het bedienen van de klanten op zaterdagvoormiddag. Ik geniet van de afwisseling tussen de twee jobs!

Mariska

Mijn job bestaat erin de keuken te versterken. Ik voorzie alle slaatjes en help bij het voorbereiden van de warme bereidingen.

Lynn

Flexi: Op zaterdagvoormiddag kom ik langs om samen met Evelien de bestellingen klaar te zetten. Tijdens het werk kunnen we wat bijpraten over hoe onze werkweek was.

Charlotte

Flexi: Ik startte op mijn 16de als student in het weekend en ben ondertussen afgestudeerd in de richting handelsweteschappen. Ik heb een drukke job maar spring geregeld nog eens bij wanneer Dries en Eline in de problemen zitten.

Evelien

Flexi: Ook ik heb een vaste bureau-job maar spring op zaterdagvoormiddag in om te helpen met de bestellingen. Ik sta in voor de "jars", koude groentjes en buffetten.

Josfien

Flexi: Ik heb een vaste job als marketeer maar als ik op mijn telefoon "Eline" zie staan weet ik dat ze in de problemen zit. Ik spring dus overal wat in bij noodzaak.