Communieformules / tuinfeest

Menu 1: Koude schotel met hapjes € 38/persoon

  • Tapas/tafelgarnituur. Een uitgebreid assortiment voor op de apérotafel .
  • Koud hapje: Carpaccio van krottegems kalf/ groene asperge/parmezaan/tuinkruiden/granaatappel .
  • Koud hapje: Grijs garnaalhapje met tartaar van “smokey tomato en bbq kruiden” .
  • Warm: Zalmrolletje met brandade van kabeljauw, asperge en kruidenboter .
  • Warme soep als hapje: Wortel/puntpaprikasoep met kokos en frégola .
  • Koude vis/vleesschotel met groenten, sausen, aardappel- /pasta- & rijstsalade of verse frieten (-€2/pp) .

Menu 2: Spitplankformule € 32/persoon

  • Tapas/tafelgarnituur. Een uitgebreid assortiment voor op de apérotafel .
  • Koud hapje: Carpaccio van krottegems kalf/ groene asperge/parmezaan/tuinkruiden/granaatappel .
  • Koud hapje: Ceviche van schelvis met tuinboon/sesam/oosterse soja/amandel .
  • Warm hapje: Kruidenrisotto met coppa van duroc & beukzwam .
  • Voorgerecht op de spitplank: Scampispies met bijhorende dip, tabouleh-salade met fetakaas .
  • Spitplank biefstuk/ beenham/ scampi .
  • Salad in a jar .
  • Mayonaise, béarnaise en champignonsaus (of scampisaus) .
  • Gepofte aardappelen of verse frietjes .

Menu 3: Feestmenu: € 35 per persoon

  • Koud hapje: Ceviche van schelvis met tuinboon/sesam/oosterse soja/amandel .
  • Koud hapje: Knapperige Vlaamse ham met rode biet/feta/rucola/nootjes .
  • Warm hapje: Kruidenrisotto met coppa van duroc & beukzwam .
  • Warm hapje: Zalmrolletje met brandade van kabeljauw, asperge en kruidenboter .
  • Soep als hapje: Aspergeroomsoep met kruidencroutons .
  • Koud voorgerecht: Carpaccio van zalm/rucola/parmezaan/tomaat .
  • OF .
  • Warm voorgerecht: Gegrilde zalm/spinaziepuree/tomaat/pijpajuin & kruidenbotersaus .
  • Hoofdgerecht: Krottegems kalfsgebraad/cognac/spekjes/champignon .
  • OF .
  • Saltimbocca van kalfsvlees met tomatenpesto, parmezaan en rucola .
  • Warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin .