Creatief met vers vlees

Rundsvlees
- côte à l'os € 26/kg
- Lende (entrecôte) € 26/kg
- Filet pur € 35/kg
- Rosbief extra (filet mignon, zachtste stuk van de heup) € 26/kg
- Zijkantjes (supermals!, ongeveer 700 gram per stuk) € 30/kg
- Rundstong niet bereid € 9.5/kg
- Stoofvlees € 14/kg

Kalfsvlees
- Lende (entrecôte) € 32/kg
- Filet pur € 45/kg
- Kalfsgebraad extra (heup) € 28/kg
- Zwezeriken (van het hart) € 55/kg
- Blanquette (stoofvlees) € 15/kg

Lamsvlees
- Kroontjes € 38/kg
- Bout € 22/kg
- Ragout € 20/kg

Varkensvlees "Duroc de Roulers"
Kruising duroc/Belgisch landvarken, gekweekt door de vader en zus van Dries
- Haasjes € 19/kg
- Haasjes gevuld met peer, vijg en pas de bleu € 20/kg
- Gebraad € 12/kg
- Roeselaars gebraad (gezouten) € 15/kg
- Wangetjes ontvliesd € 15/kg

Wild en gevogelte (min 3 dagen op voorhand te bestellen)
- Piepkuiken (poussin) Dagprijs
- Kwartels per stuk Dagprijs
- Kwartels gevuld (farce met champignons per 2 stuks) Dagprijs
- Parelhoen op geheel Dagprijs
- Parelhoenfilet opgekuist met vel Dagprijs
- Eendenbouten Dagprijs
- Eend op geheel Dagprijs
- Eendenborst met vel Dagprijs
- Wilde eendenfilet per 10 stuks Dagprijs
- Wilde eend op geheel Dagprijs
- Fazant: haantje vers en panklaar 800-1000 gram Dagprijs
- Fazant: hen vers en panklaar 600-1000 gram Dagprijs
- Fazant: hen vers en panklaar 600-1000 gram Dagprijs
- Fazant: filet met vel (per 5 stuks) Dagprijs
- Duivejongen Dagprijs
- Haas (verkrijgbaar van 15 okt tot 31 dec) Dagprijs
- Hazenfilet per 10 stuks (ongeveer 130 gram per stuk) Dagprijs
- Hazenbil per stuk Dagprijs
- Hazenstoofvlees Dagprijs
- Everzwijnfilet panklaar Dagprijs
- Everzwijnragout Dagprijs
- Everzwijnragout van de bout Dagprijs
- Hertenfilet panklaar en ontvliesd Dagprijs
- Hertenragout Dagprijs
- Hertenragout van de bout Dagprijs