Creatief met vers vlees

Rundsvlees

  • côte à l'os € 21/kg
  • Lende (entrecôte) € 23/kg
  • Filet pur € 35/kg
  • Rosbief extra (filet mignon, zachtste stuk van de heup) € 24/kg
  • Zijkantjes (supermals!, ongeveer 700 gram per stuk) € 23/kg
  • Rundstong niet bereid € 9.5/kg
  • Stoofvlees € 12,50/kg

Kalfsvlees

  • Côte à l'os € 24/kg
  • Lende (entrecôte) € 26/kg
  • Filet pur € 40/kg
  • Kalfsgebraad extra (heup) € 28/kg
  • Zwezeriken (van het hart) € 55/kg
  • Blanquette (stoofvlees) € 15/kg

Lamsvlees

  • Kroontjes € 38/kg
  • Bout € 22/kg
  • Ragout € 20/kg

Varkensvlees "Duroc de Roulers"

Kruising duroc/Belgisch landvarken, gekweekt door de vader en zus van Dries

  • Haasjes € 17/kg
  • Haasjes gevuld met peer, vijg en pas de bleu € 20/kg
  • Gebraad € 12/kg
  • Roeselaars gebraad (gezouten) € 13/kg
  • Wangetjes ontvliesd € 15/kg

Wild en gevogelte (min 3 dagen op voorhand te bestellen)

  • Franse kippen uit de Bresse (het meest gastronomisch kippenvlees uit de Bresse, vast en iets witter, superieur van smaak) € 16/kg
  • Piepkuiken (poussin) € 4.5/st
  • Kwartels per stuk € 3.00/st
  • Kwartels gevuld (farce met champignons per 2 stuks) € 5.5/st
  • Parelhoen op geheel € 9.5/kg
  • Parelhoenfilet opgekuist met vel € 30/kg
  • Eendenbouten € 12/kg
  • Eend op geheel € 12/kg
  • Eendenborst met vel € 23/kg
  • Wilde eendenfilet per 10 stuks € 33/kg
  • Wilde eend op geheel € 14/st
  • Fazant: haantje vers en panklaar 800-1000 gram € 16/st
  • Fazant: hen vers en panklaar 600-1000 gram € 17/st
  • Fazant: hen vers en panklaar 600-1000 gram € 17/st
  • Fazant: filet met vel (per 5 stuks) € 32/kg
  • Duivejongen € 25/kg
  • Haas (verkrijgbaar van 15 okt tot 31 dec) € 30/st
  • Hazenrug met been (per stuk) € 25/st
  • Hazenfilet per 10 stuks (ongeveer 130 gram per stuk) € 50/kg
  • Hazenbil per stuk € 15/kg
  • Hazenstoofvlees € 22/kg
  • Everzwijnfilet panklaar € 32/kg
  • Everzwijnragout € 18/kg
  • Everzwijnragout van de bout € 23/kg
  • Hertenfilet panklaar en ontvliesd € 45/kg
  • Hertenragout € 20/kg
  • Hertenragout van de bout € 32/kg
  • Hertenbiefstuk € 38/kg