Menu's

Menu 2: € 48/persoon

  • Carpaccio van Spaans Rubia rund met parmezaan .
  • Hapje met mousse van foie gras met peer & crumble van peperkoek .
  • Karnemelkhapje met charlotte aardappel, kruidenboter en grijze garnaal .
  • Crème van pastinaak met krokante spekjes (als hapje) .
  • Voorgerecht: Visserspannetje royale(zalm, kabeljauw, mooie meid en grijze garnaal) .
  • Krottegems kalfsvlees met Cognacsaus, Parijse champignons en panchetta, .
  • OF .
  • Filet van Franse parelhoen in druivensaus .
  • Warme groentjes en gratin/aardappelkroketjes .

Veggie menu (€ 40/pp)

  • Rode biet, humus, parelcouscous en appel .
  • Karnemelkhapje met Charlotte aardappel en oud Roeselare .
  • Winters ovenschoteltje met gegrilde groenten, tuffel en brokkelkaas .
  • Geroosterde pompoen/wortel soep (als hapje) .
  • Risotto met kastanjechampignons, broccoli en kruidenjus .
  • Ravioli met geroosterde pompoen, spinazie en dragonsaus .