Menu's

Menu 1: € 44/persoon

  • Koud hapje: Carpaccio van Spaanse rubia met tomatenkaviaar, rucola & parmezaan .
  • Koud hapje: Garnalenhapje met gemarineerde tomaat, parelcouscous en kruidencocktail .
  • Warm hapje: Winters ovenschoteltje met pulled pork en croûte, vijg en knolselder .
  • Soep als hapje: Geroosterde pompoen/ wortelroomsoep .
  • Koud voorgerecht: Vitello tonato met Krottegems kalfsgebraad .
  • Hoofdgerecht keuze 1: Gevulde kiprollade met sjalot, Port, truffel en panchetta .
  • Hoofdgerecht keuze 2: Rodenbach varkenshaasje in verfijnde saus met toets van balsamico en tijm .
  • Warme groentjes en gratin/aardappelkroketjes .

Menu 2: € 49/persoon

  • Koud hapje: Mousse van geitenkaas met cranberry, panchetta en pistache .
  • Warme hapje: Kreeftenrisotto met asperge en parmezaan .
  • Warm hapje: Witte pens met appel, crumble van spek en karnemelkpuree .
  • Soep als hapje: Crème van pastinaak met krokante spekjes .
  • Warm voorgerecht: Ravioli met geroosterde pompoen, pluma Iberico en Groentaler kaassaus .
  • Hoofdgerecht keuze 1: Krottegems kalfsgebraad in Cognacsaus en Parijse champignon .
  • Hoofdgerecht keuze 2: Filet van Franse parelhoen in druivensaus .
  • Warme groentjes en aardappelbereiding .

Menu 3: € 52/pp

  • Koud hapje: Garnalenhapje met gemarineerde tomaat, parelcouscous en kruidencocktail .
  • Koud hapje: Mousse van foie gras met peer en crumble van peperkoek .
  • Warm hapje: Winters ovenschoteltje met pulled pork en croûte, vijg en knolselder .
  • Soep als hapje: Bisque van grijze garnaal met garnituur .
  • Warm voorgerecht: Visserspannetje royale (met broodje) .
  • Hoofdgerecht: Filet van hert in verfijnde wildroomsaus met vijg .
  • Warm groentenassortiment en gratin/aardappelkroketjes .