Menu's

Menu 1: € 34/pp

  • Tartaar van gemarineerde zalm met granaatappel en groene kruiden .
  • Vitello tonato hapje met parelcouscous (traag gegaard kalfsvlees, tonatosaus, amandel en rucola) .
  • Winters ovenschoteltje met pulled pork, Butchero appeltjes, knolselder, brokkelkaas met Rumbeke .
  • Pompoen/wortel soep met venkel (als hapje) .
  • Voorgerecht: Carpaccio van rund .
  • Hoofdgerecht: Rollade van konijnenrug (ontbeend) met Rodenbach Alexander .
  • OF .
  • Krottegems kalfsgebraad met cognacsaus, Parijse champignons en panchetta .
  • Warm groentenassortiment en aardappelkroketjes/gratin .

Menu 2: € 39/pp

  • Ganache van foie gras met rode biet en chips van gerookte eend .
  • Carpaccio van rund .
  • Pladijs met zoete aardappel en chorizo crunch .
  • Crème van pastinaak met geroosterde amandel (als hapje) .
  • Voorgerecht: Tartaar van kalf, crème van basilicum, geroosterde pompoen en kerriedressing .
  • Hoofdgerecht: Suprême van parelhoen .
  • Warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin aardappelen .

Menu 3: € 44/pp

  • Ganache van foie gras met rode biet en chips van gerookte eend .
  • Carpaccio van rund .
  • Winters ovenschoteltje met pulled pork, Butchero appeltjes, knolselder en brokkelkaas van Rumbeke .
  • Tartaar van gemarineerde zalm met granaatappel en groene kruiden .
  • Crème van boschampignon met rondo (by Boury) en spek (als hapje) .
  • Voorgerecht: Kabeljauwhaasje met kruidenham, knolselder en jus van kreeft .
  • Hoofdgerecht: Filet van hert in verfijnde wildroomsaus met vijg .
  • Warme groentjes en aardappelkroketjes/gratin aardappel .