Menu's
Menu 2: € 48/persoon
-
Carpaccio van Spaans Rubia rund met parmezaan
.
-
Hapje met mousse van foie gras met peer & crumble van peperkoek
.
-
Karnemelkhapje met charlotte aardappel, kruidenboter en grijze garnaal
.
-
Crème van pastinaak met krokante spekjes (als hapje)
.
-
Voorgerecht: Visserspannetje royale(zalm, kabeljauw, mooie meid en grijze garnaal)
.
-
Krottegems kalfsvlees met Cognacsaus, Parijse champignons en panchetta,
.
-
OF
.
-
Filet van Franse parelhoen in druivensaus
.
-
Warme groentjes en gratin/aardappelkroketjes
.
Veggie menu (€ 40/pp)
-
Rode biet, humus, parelcouscous en appel
.
-
Karnemelkhapje met Charlotte aardappel en oud Roeselare
.
-
Winters ovenschoteltje met gegrilde groenten, tuffel en brokkelkaas
.
-
Geroosterde pompoen/wortel soep (als hapje)
.
-
Risotto met kastanjechampignons, broccoli en kruidenjus
.
-
Ravioli met geroosterde pompoen, spinazie en dragonsaus
.