Menu's

Menu 1: € 36/pp

  • Carpaccio van coquille met kreeft en mango .
  • Tar'taartje (steak tartaar, rucola, tomatentartaar, rucolapesto, parmezaanse kaas) .
  • Pladijs met zoete aardappel .
  • Gemarineerde zalm met pasta/pesto .
  • Gevulde kipfilet met appel en pecannoot .
  • keuze uit warme/koude groentjes .
  • Aardappelgratin/ kroketjes/ frietjes .

Menu 2: (€37/pp)

  • Garnalenhapje met avocado en appel .
  • Vitello tonato met tomaat en olijf .
  • Risotto met spinazie en asperges .
  • Mediterrane couscous met fijngesneden parelhoen (warm voorgerecht) .
  • Saltim 'Durocca' (gevuld varkenslapje met pesto, parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat) .
  • Keuze uit warme/koude groentjes .
  • Keuze uit gratin aardappelen/ frietjes/ kroketjes .

All- in buffet de luxe (vanaf 15 personen), € 45/pp

  • Tapasplank (apéroplank met fijne charcuterie, kazen, tapenade en koekjes) .
  • 3 koude hapjes per persoon .
  • Koude vlees en visschotel, op stijlvolle presentatieschotels .
  • Koud groentenbuffet met onder andere (rode bietsla, vitamientje en witte koolsalade) .
  • Aardappel-, pasta- & rijstsalade .
  • Koud sauzenassortiment en ciabatta .

Italiaans pastabuffet (vanaf 20 personen) € 35/pp

  • Tapasplank (apéroplank met fijne charcuterie, kazen, tapenade en koekjes) .
  • 3 koude hapjes per persoon .
  • Warm pastabuffet: Presentatieschalen + bain marie schotels worden standaard mee voorzien in de formule. Warme afhaal is hierbij mogelijk. Het buffet bestaat uit 4 verschillende soorten warme pasta's met de keuze uit: .
  • - Tagliatelle met gebakken scampi in duivelsaus .
  • - Volkoren penne met gebakken kip, boursin en champignon .
  • - Spaghetti carbonara .
  • Penne in Italiaanse saus met gehakt en rode pesto .
  • Spirelli met 4 kazensaus (veggie) .
  • Farfalle met kippen gehakt balletjes, tomaat/basilicum saus en cheddarkaas .
  • - Macaroni met beenham en Flandrien kaas .
  • Als garnituren voorzien wij: .
  • - Rucolasalade met tomaat .
  • - Ciabattabrood .
  • - Parmezaanse, mozzarella en emmenthaler kaas .
  • - Huisgemaakte rucola en tomatenpesto .

Sharing table (vanaf 10 personen) € 35/pp

  • Tapasplank (apéroplank met fijne charcuterie, kazen, tapenade en koekjes) .
  • 3 koude hapjes per persoon .
  • Sharing table: .
  • 2 soorten wraps (kip en porchetta) .
  • Gemarineerde zalm (gravad lax) .
  • Steak tartaar met garnituren .
  • Fijne hamsoorten uit Spanje en Italië met groene asperge/rucola salade .
  • Tomaat-mozzarella salade .
  • Ciabatta brood met bijhorende pesto's .
  • Ceasar salad (slaatje met scampi, kip, tomaat, parmezaan, gebakken croutons en pijnboompitten) .
  • Parelcouscous met gebakken witte pens, appel, komkommer, honing-mosterddressing. .