menu's

Menu 1: € 34/persoon

  • Carpaccio van "duroc de Roulers" (appel,parmezaan,rucola,nootjes) .
  • Vlaamse ham, geitenkaas, pompoen, amandel, crumble van ajuin .
  • Ovenschotel van kabeljauw, zoete aardappel, zwarte olijf, feta, courgette .
  • Honingtomatensoep met maredsous(1/3 liter per persoon) .
  • Warm: visserspannetje royale (zalm, kabeljauw, coquille en grijze garnaal .
  • Gevuld varkenshaasje "Duroc de Roulers" met peer, vijg en pas de bleu .
  • OF .
  • Kalkoenfilet, hazelnoot, spek, sjalot, wortel, rozemarijn .
  • Warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin .

Menu 2: € 36/persoon

  • Zalmtartaar met bloemkoolrisotto en griekse yoghurt .
  • Winters ovenschoteltje met kalf, knolselder, oesterzwam, parmezaan .
  • Coquille, bisque van grijze garnaal, tuinboon, zeewier, sesam .
  • Soep van pompoen en puntpaprika met kruidencroutons (1/3 liter per persoon) .
  • Warm: Gegrilde zalm, knolselder, bloemkoolrijst, pijpajuin en kruidenbotersaus .
  • Krottegems kalfsgebraad met spekjes, champignon en rozemarijn .
  • of .
  • Parelhoenfilet in portosaus met appel en spek .
  • Warm groentenassortiment en kroketjes of gratin aardappelen .

Menu 3: € 42 per persoon

  • Vlaamse ham, geitenkaas, pompoen, amandel, crumble van ajuin .
  • Coquille, bisque van grijze garnaal, tuinboon, zeewier, sesam .
  • Ganache van foie gras, gelei van rode biet, peperkoek, gerookte eendenfilet .
  • Zalmtartaar met bloemkoolrisotto en griekse yoghurt .
  • Bisque van grijze garnaal als hapje (1/4 liter per persoon) .
  • Koud: Slaatje burrata met vijg, peperkoek, rucola en nootjes .
  • OF .
  • Warm: Gegrilde zalm, knolselder, bloemkoolrijst, pijpajuin en kruidenbotersaus .
  • Filet van hert in wildsaus .
  • Warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin .