Menu's

Menu 1: € 35/pp

  • Tataki van duroc de Roulers .
  • Tonijn met parelcouscous, edemamé en pareltomaat .
  • Winters ovenschoteltje met gekonfijte eend, appel en machego .
  • Soep als hapje: pompoen/wortelsoep met venkel en sinaasappel .
  • Noorse zalm gemarineerd met groene kruiden, gin en texturen van tomaat .
  • Rodenbachhaasje "duroc de Roulers" met pompoen en spekjes .
  • Warme groentjes .
  • Aardappelkroketjes/gratin .

Menu 2: € 37/pp

  • Ganache van foie gras met rode biet en chips van gerookte eend .
  • Carpaccio van coquille met gimber, Belgische ricotta en limoen .
  • Risotto met duroc de Roulers en knapperige wintergroenten .
  • Soep als hapje: knolseldersoep met boschampignon .
  • Wangetje van duroc de Roulers met Rodenbach Alexander, knolselder, boschampignon en amandel .
  • Suprême van parelhoen in honing/mosterdsaus .
  • Warme groentjes .
  • Aardappelkroketjes of gratin .

Menu 3: € 45/pp

  • Ganache van foie gras met rode biet en chips van gerookte eend .
  • Carpaccio van coquille met gimber, Belgische ricotta en limoen .
  • Risotto met duroc de Roulers en knapperige wintergroenten .
  • Pladijsfilet met grijze garnaal en venkelpuree .
  • Soep als hapje: bisque van grijze garnaal .
  • Koud voorgerecht: Noorse zalm gemarineerd met groene kruiden en gin en texturen van tomaat .
  • Filet van hert in verfijnde wildroomsaus en vijg .
  • Warme groentjes .
  • Aardappelkroketjes of gratin .

Veggi menu € 34/pp

  • Glaasje met gemarineerde tomaat, mozzarella .
  • Rode biet met jonagold en feta .
  • Ovenschoteltje met puntpaprika, hazelnoot, crème van cheddar en granaatappel .
  • Soep als hapje: Knolseldersoep met boschampignon .
  • Risotto met knapperige wintergroenten .
  • Ravioli met ricotta, spinazie, parijse champignon, hazelnoot, kokos-champignonsaus .