Menu's
Menu 1: € 44/persoon
-
Koud hapje: Carpaccio van Spaanse rubia met tomatenkaviaar, rucola & parmezaan
.
-
Koud hapje: Garnalenhapje met gemarineerde tomaat, parelcouscous en kruidencocktail
.
-
Warm hapje: Winters ovenschoteltje met pulled pork en croûte, vijg en knolselder
.
-
Soep als hapje: Geroosterde pompoen/ wortelroomsoep
.
-
Koud voorgerecht: Vitello tonato met Krottegems kalfsgebraad
.
-
Hoofdgerecht keuze 1: Gevulde kiprollade met sjalot, Port, truffel en panchetta
.
-
Hoofdgerecht keuze 2: Rodenbach varkenshaasje in verfijnde saus met toets van balsamico en tijm
.
-
Warme groentjes en gratin/aardappelkroketjes
.
Menu 2: € 49/persoon
-
Koud hapje: Mousse van geitenkaas met cranberry, panchetta en pistache
.
-
Warme hapje: Kreeftenrisotto met asperge en parmezaan
.
-
Warm hapje: Witte pens met appel, crumble van spek en karnemelkpuree
.
-
Soep als hapje: Crème van pastinaak met krokante spekjes
.
-
Warm voorgerecht: Ravioli met geroosterde pompoen, pluma Iberico en Groentaler kaassaus
.
-
Hoofdgerecht keuze 1: Krottegems kalfsgebraad in Cognacsaus en Parijse champignon
.
-
Hoofdgerecht keuze 2: Filet van Franse parelhoen in druivensaus
.
-
Warme groentjes en aardappelbereiding
.
Menu 3: € 52/pp
-
Koud hapje: Garnalenhapje met gemarineerde tomaat, parelcouscous en kruidencocktail
.
-
Koud hapje: Mousse van foie gras met peer en crumble van peperkoek
.
-
Warm hapje: Winters ovenschoteltje met pulled pork en croûte, vijg en knolselder
.
-
Soep als hapje: Bisque van grijze garnaal met garnituur
.
-
Warm voorgerecht: Visserspannetje royale (met broodje)
.
-
Hoofdgerecht: Filet van hert in verfijnde wildroomsaus met vijg
.
-
Warm groentenassortiment en gratin/aardappelkroketjes
.