menu's

Menu 1: Koude schotel € 37 per persoon

  • Tapas- tafelgarnituur (assortiment voor op de apéro-tafel) .
  • Rilette van makreel /tuinboon/soja/algen/geroosterde sesam .
  • Carpaccio van Krottegems kalfsgebraad/groene asperge/tomaat/kapper/tuinkruiden .
  • Zalmrolletje met brandade (kabeljauw/aardappel/bieslook) tomaat/kreeftensaus .
  • Asperge-roomsoep .
  • Koude vlees en visschotel .
  • Aardappel-, pasta-, rijstsalade of frietjes( - € 2.00 per persoon) .

Menu 2: spitplankformule: € 30 per persoon

  • Nacho’s met panchetta en tomaat/paprika salsa .
  • Trio dipper: krokant apéro-brood met rode biet humus, ras el hanout humus en baba ganoush .
  • Patatas bravas met bijhorende dip .
  • 3sjes bbq-balls met tomaat/currysaus .
  • Voorgerecht: Apéro scampi-spies met bijhorend slaatje .
  • Spitplank biefstuk met salad in a jar, koude en warme sausen en gepofte aardappelen/frietjes .

Menu 3: € 33 per persoon

  • Carpaccio van Krottegems kalfsgebraad/groene asperge/tomaat/kapper/tuinkruiden .
  • Ceviché van wijting/avocado/limoen/crème van rode biet en kikkererwt .
  • Vlaamse ham/geitenkaas/hazelnoot/honing/truffel/witloof .
  • Asperge à la Roulers (grijze garnaal/tomaat/rodenbach) .
  • Bouillabaise van Noordzeevis (soep als hapje geserveerd) .
  • Hoofdgerecht keuze 1: Kalfsmédaillon met oesterzwam, witloof en spek .
  • Hoofdgerecht keuze 2: Lamskroontje met rode wijn, roze peper en rozemarijn .
  • warm groentenassortiment .
  • Aardappelkroketjes/gratin aardappelen .