Menu's
Menu 1: € 36/pp
-
Carpaccio van coquille met kreeft en mango
.
-
Tar'taartje (steak tartaar, rucola, tomatentartaar, rucolapesto, parmezaanse kaas)
.
-
Pladijs met zoete aardappel
.
-
Gemarineerde zalm met pasta/pesto
.
-
Gevulde kipfilet met appel en pecannoot
.
-
keuze uit warme/koude groentjes
.
-
Aardappelgratin/ kroketjes/ frietjes
.
Menu 2: (€37/pp)
-
Garnalenhapje met avocado en appel
.
-
Vitello tonato met tomaat en olijf
.
-
Risotto met spinazie en asperges
.
-
Mediterrane couscous met fijngesneden parelhoen (warm voorgerecht)
.
-
Saltim 'Durocca' (gevuld varkenslapje met pesto, parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat)
.
-
Keuze uit warme/koude groentjes
.
-
Keuze uit gratin aardappelen/ frietjes/ kroketjes
.
All- in buffet de luxe (vanaf 15 personen), € 45/pp
-
Tapasplank (apéroplank met fijne charcuterie, kazen, tapenade en koekjes)
.
-
3 koude hapjes per persoon
.
-
Koude vlees en visschotel, op stijlvolle presentatieschotels
.
-
Koud groentenbuffet met onder andere (rode bietsla, vitamientje en witte koolsalade)
.
-
Aardappel-, pasta- & rijstsalade
.
-
Koud sauzenassortiment en ciabatta
.
Italiaans pastabuffet (vanaf 20 personen) € 35/pp
-
Tapasplank (apéroplank met fijne charcuterie, kazen, tapenade en koekjes)
.
-
3 koude hapjes per persoon
.
-
Warm pastabuffet: Presentatieschalen + bain marie schotels worden standaard mee voorzien in de formule. Warme afhaal is hierbij mogelijk. Het buffet bestaat uit 4 verschillende soorten warme pasta's met de keuze uit:
.
-
- Tagliatelle met gebakken scampi in duivelsaus
.
-
- Volkoren penne met gebakken kip, boursin en champignon
.
-
- Spaghetti carbonara
.
-
Penne in Italiaanse saus met gehakt en rode pesto
.
-
Spirelli met 4 kazensaus (veggie)
.
-
Farfalle met kippen gehakt balletjes, tomaat/basilicum saus en cheddarkaas
.
-
- Macaroni met beenham en Flandrien kaas
.
-
Als garnituren voorzien wij:
.
-
- Rucolasalade met tomaat
.
-
- Ciabattabrood
.
-
- Parmezaanse, mozzarella en emmenthaler kaas
.
-
- Huisgemaakte rucola en tomatenpesto
.
Sharing table (vanaf 10 personen) € 35/pp
-
Tapasplank (apéroplank met fijne charcuterie, kazen, tapenade en koekjes)
.
-
3 koude hapjes per persoon
.
-
Sharing table:
.
-
2 soorten wraps (kip en porchetta)
.
-
Gemarineerde zalm (gravad lax)
.
-
Steak tartaar met garnituren
.
-
Fijne hamsoorten uit Spanje en Italië met groene asperge/rucola salade
.
-
Tomaat-mozzarella salade
.
-
Ciabatta brood met bijhorende pesto's
.
-
Ceasar salad (slaatje met scampi, kip, tomaat, parmezaan, gebakken croutons en pijnboompitten)
.
-
Parelcouscous met gebakken witte pens, appel, komkommer, honing-mosterddressing.
.