Ons team

Eline

Zaakvoerder: telefoneren naar Slagerij Dries? Dan krijgen jullie hoogstwaarschijnlijk mij aan de lijn! Ik spring bij waar nodig maar zorg vooral dat de bestellingen genoteerd worden en dat er telkens personeel is om jullie met een glimlach te bedienen

Dries

Hulpje zaakvoerder: Ik sta mijn vrouw bij waar nodig maar zorg vooral voor de aankopen en de vernieuwing in de zaak. Wanneer ik niet te vinden ben in de atelier, kunnen ze mij vinden in de keuken waar ik nieuwe recepten ontwikkel.

Michiel

Slager: "Ik sta in voor het panklare in de winkeltoog en zorg ervoor dat jullie gourmets, fondue's ed er telkens piekfijn uit zien"

Tom

Slager: Na mijn carrière-switch als journalist kwam ik hier terecht als verantwoordelijke voor het vers vlees en de charcuterie. In het weekend besteed ik enkele uren aan het snijden van de steaks voor onze 2de spécialiteit nl de spitplankjes.

Karien

Winkelbediende: "Ik sta iedere dag met een grote glimlach klaar om jullie te bedienen". Een klant tevreden zien buiten stappen geeft me de grootste voldoening!

Charlotte

Flexi: Ik startte op mijn 16de als student in het weekend en ben ondertussen afgestudeerd in de richting handelsweteschappen. Ik heb een drukke job maar spring geregeld nog eens bij wanneer Dries en Eline in de problemen zitten.

Laurien

Bediende: Ik startte enkele jaren geleden als student in de slagerij. Na mijn studies begon ik een kantoorjob maar al gauw werd het me duidelijk dat ik het sociale contact in de slagerij miste. Sinds 2020 werk ik dus full time mee in de zaak.

Brecht

Part-time: Tijdens het weekend help ik mijn ouders met hun hoeveslagerij en de markten. Tijdens de week spring ik 3 dagen in om te helpen met Michiel en Thibault

Eline

Flexi: Als leerkracht sta ik iedere dag voor leerlingen die slager willen worden. Om de voeling met het vak niet te verliezen spring ik af en toe bij in de keuken waar ik vooral slaatjes en dagschotels help bereiden.

Elise

Flexi: Tijdens de week werk ik als psycholoog, in het weekend schakel ik eventjes over naar psycholoog van dienst in de slagerij.

Josfien

Flexi: Ik heb een vaste job als marketeer maar als ik op mijn telefoon "Eline" zie staan weet ik dat ze in de problemen zit. Ik spring dus overal wat in bij noodzaak.

Evelien

Flexi: Ook ik heb een vaste bureau-job maar spring op zaterdagvoormiddag in om te helpen met de bestellingen. Ik sta in voor de "jars", koude groentjes en buffetten.

Lynn

Flexi: Op zaterdagvoormiddag kom ik langs om samen met Evelien de bestellingen klaar te zetten. Tijdens het werk kunnen we wat bijpraten over hoe onze werkweek was.

Saar

Flexi: Ik combineer mijn job als kleuterjuf met het bedienen van de klanten op zaterdagvoormiddag. Ik geniet van de afwisseling tussen de twee jobs!

Mariska

Mijn job bestaat erin de keuken te versterken. Ik voorzie alle slaatjes en help bij het voorbereiden van de warme bereidingen.

Laura

Student: Naast mijn hogere studies ben ik in het weekend vooral een bezige bij. In de chiro leef ik me helemaal uit op zaterdag, maar op zondagochtend gaat de wekker met als melding: Slagerij Dries!