Ons team

Eline

Zaakvoerdster: telefoneren naar Slagerij Dries? Dan krijgen jullie hoogstwaarschijnlijk mij aan de lijn! Ik spring bij waar nodig maar zorg vooral dat de bestellingen genoteerd worden en dat er telkens personeel is om jullie met een glimlach te bedienen

Dries

Hulpje zaakvoerdster: Ik sta mijn vrouw bij waar nodig maar zorg vooral voor de aankopen en de vernieuwing in de zaak. Wanneer ik niet te vinden ben in de atelier, kunnen ze mij vinden in de keuken waar ik nieuwe recepten ontwikkel.

Michiel

Slager: "Ik sta in voor het panklare in de winkeltoog en zorg ervoor dat jullie gourmets, fondue's ed er telkens piekfijn uit zien"

Thibault:

Slager: "Met bijna 8 jaar ervaring ben ik de ancien van de atelier en ben ik onder andere verantwoordelijk voor de huis-specialiteit, nl de 3sjes". Ik durf zelfs niet te tellen hoeveel ik er reeds gemaakt heb.

Tom

Slager: Na mijn carrière-switch als journalist kwam ik hier terecht als verantwoordelijke voor het vers vlees en de charcuterie. In het weekend besteed ik enkele uren aan het snijden van de steaks voor onze 2de spécialiteit nl de spitplankjes.

Karien

Winkelbediende: "Ik sta iedere dag met een grote glimlach klaar om jullie te bedienen". Een klant tevreden zien buiten stappen geeft me de grootste voldoening!

Justien

Winkelbediende: Ik ben zelf zelfstandig maar kom graag in het weekend langs om mijn nicht te helpen in de slagerij. Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, .... Hoe groter de tijdsdruk, hoe liever!

Charlotte

Student: Ik startte op mijn 16de als student in het weekend en ben ondertussen laatstejaar studente handelswetenschappen. Ik ken ondertussen iedere klant en spring graag nog eens bij waar nodig!

Emma

Flexijob: In de week werk ik als boekhoudster, in het weekend steek ik graag de handen uit de mouwen om jullie te bestellen!

Laurien

Student: Ik ben laatste-jaar student handelswetenschappen en combineer mijn studies met het bestellen in de winkel.

Brecht

Part-time: Tijdens het weekend help ik mijn ouders met hun hoeveslagerij en de markten. Tijdens de week spring ik 3 dagen in om te helpen met Michiel en Thibault

Eline

Flexi: Als leerkracht sta ik iedere dag voor leerlingen die slager willen worden. Om de voeling met het vak niet te verliezen spring ik af en toe bij in de keuken waar ik vooral slaatjes en dagschotels help bereiden.

Annabel:

Flexi: Ook ik ben juffrouw in het kleuteronderwijs. Tijdens vakanties of vrije momenten spring in bij in de winkel.

Elise

Student: Toen mijn nicht Emma vertelde over haar vakantiejob in de slagerij, besloot ik ook om de groep te vervoegen. Ondertussen spring ik geregeld op zondag bij om te bestellen.

Gilles

Student: Ik ben de vriend van Elise. Ook zij overtuigde mij om dit team te versterken. Ik help op zaterdag in de atelier om de verse schotels te bereiden en de burgers te maken.

Josfien

Flexi: Ik heb een vaste job als marketeer maar als ik op mijn telefoon "Eline" zie staan weet ik dat ze in de problemen zit. Ik spring dus overal wat in bij noodzaak.

Evelien

Flexi: Ook ik heb een vaste bureau-job maar spring op zaterdagvoormiddag in om te helpen met de bestellingen. Ik sta in voor de "jars", koude groentjes en buffetten.

Lynn

Flexi: Op zaterdagvoormiddag kom ik langs om samen met Evelien de bestellingen klaar te zetten. Tijdens het werk kunnen we wat bijpraten over hoe onze werkweek was.

Saar

Flexi: Ik combineer mijn job als kleuterjuf met het bedienen van de klanten op zaterdagvoormiddag. Ik geniet van de afwisseling tussen de twee jobs!

Sarah

Flexi: Ik ben juffrouw nummer 4 uit dit team en sta ik in de winkel om jullie te bedienen. De flauwe "leerkracht-mopjes" uit de atelier horen we met veel plezier aan.

Sander

Flexi: Samen met Sarah zijn wij het tweede koppel uit de winkel. Sarah overtuigde mij om het team te versterken. Ik spring bij in de atelier waar nodig.

Mariska

Ik ben de rechterhand van Karien in de winkel. Ook in de atelier spring ik geregeld bij om de keuken te versterken.