Specialiteiten

3'sjes

De 3'sjes zijn al een specialiteit van in het begin maar zijn zeer populair geworden nadat ze uitverkozen werden in 2013 tot beste droge worst van België. De vraag erna begon dus te stijgen en hierbij begon dan ook de uitbreiding naar verschillende smaken. Op dag van vandaag zijn ze in 15 verschillende smaken verkrijgbaar: bv pikant, peper, curry, italiaans, gember, ... Sinds april 2015 is er dan ook een unieke samenwerking met een ander streekproduct, nl de J'hin 16 die in Roeselare wordt gemaakt. Er werd dan ook gebruik gemaakt van de 16 verschillende kruiden die de lekkere J'hin 16 kenmerken. De worstjes en de aperitief zijn een ideale starter van een mooie avond!

Roeselaarse paté

Deze paté behaalde de tweede plaats op het festival van het varkentje in 2015. Het bijzondere aan deze paté is dat hij gemaakt is met varkenswangetjes die gegaard werden in een bruine fond en Rodenbach. Het is afgewerkt met appeltjes waardoor de paté een frisse toets heeft.

Onze verschillende soorten préparé:

Elke dag keuze uit 4 soorten: 
​* Préparé zonder saus(steak tartaar): Gekruide americain met sjalot, worchester en kappertjes (100% rundsvlees)
​* Préparé van de chef: gebaseerd op een 50 jaar oud recept waarbij de unieke smaak bekomen wordt door de huisgemaakte mayonaise (licht gekruid, 100% rundsvlees)
​* Préparé: afleiding van de préparé van de chef maar zonder de kappertjes en sjalotjes. De zachte kruiding zorgt ervoor dat deze geliefd wordt door jong en oud (100% kalfsvlees)
​* Krottegemse préparé: de combinatie van 100% kalfsvlees, een licht pikant sausje, dragon, rode ui, basilicum, tomaat en gebakken ajuin, zorgen ervoor dat deze préparé erg geliefd is bij onze klanten!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwarte pens van de kop (bloedworst)

Met gebakken ajuin, appel en Rodenbach

Coppa Canal

Coppa canal is officieel een Italiaans product. Gezien Dries gebeten is door de microbewedstrijd om alles zelf te maken heeft hij er een Belgische toets aan gegeven. Het is een varkensnek gekruid met zeezout. Het officiele product is gemarineerd in witte wijn, wij vonden het beter tot zijn recht komen met elixir de Roulers. Het geeft een fijne toets aan het product. De varkensnek wordt gedurende 6 maand gedroogd in het zeezout waardoor het een sterke smaak heeft. Het is een ideaal voor bij de aperitief, flinterdun gesneden. In 2011 kreeg het product een zilveren medaille op de eurobeef .