Apéro

Tapas

  • Tapasplank: vanaf 4 tot 6 pers gepresenteerd op een "petit patsy" plank: Sopressa, Italiaanse chorizo, walnotenkaas, brokkeloud Roeselare, coppa canal, lomo, 3sjes, grissini, zong. tomaat, olijf, feta, sardientjes, tapenade van oude kaas en groene pesto € 35/plank
  • Tapasplank mini (van 2 tot 4 personen) voor op bistrotafels: zelfde zoals tapasplank maar kleinere hoeveelheden € 20/plank
  • Romantisch plankje: 2 glaasjes quinoasalade met kip, feta en tomaat/ 2 glaasjes pastasalade/ coppa/ 3sjes/ chorizo/ lomo/ walnotenkaas/ sopressa € 20/plank

Koude hapjes

  • Pastrami met texturen van tomaat € 2,5/st
  • *”Vitellohapje” op z’n Roeselaars met Krottegems kalfsgebraad (gemarineerd in Rodenbach) en Brokkelkaas(t’Groendal)appel en nootjes € 2,5/st
  • Glaasje met grijze garnaal/ rode ui/ komkommer/ bieslook/ kapper/ griekse yoghurt € 2,5/st
  • Glaasje met gerookte zalm/paprika/couscous,walnoot,granaatappel € 2,20/st

Warme hapjes

om te warmen in de oven

  • Heerlijke kippenboutjes € 12/kg
  • Foccacia-brood met rozemarijn/ dip van paprika/ tabouleh € 8/doos
  • Gepaneerde scampistaartjes per 10st met zacht duivels- dipsausje € 10/doos
  • 25 garnaalkroketjes met huisgemaakte tartaar € 15/doos
  • 6x taartje kerstomaat/kalf/parmezaan/oregano € 9/doos
  • Ovenschoteltje met vlaamse ham/geitenkaas/witloof/walnoot/kalfsfond € 2.20/stuk
  • Winters ovenschoteltje met kalf/spitskool/knolselder/oesterzwam/Parmezaan € 2.20/stuk
  • Gebakken pladijsfilet/salsa tomaat/brokkelkaas/jus van saffraan/gegrilde chorizo € 2.50/stuk
  • Bisque als hapje met gebakken langoustine/tomaat/pijpajuintjes € 2.5/stuk