Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

INBEGREPEN BIJ HOOFDGERECHTEN: Warme groentjes en kroketjes/ gratin aardappelen/ verse frietjes.
Warme groentjes kunnen vervangen worden door een fris slaatje van rucola, kaviaartomaatjes pijnboompitjes en komkommer (- € 1.5/pp)

 

 

 

 

  • Gevuld varkenshaasje "Duroc de Roulers" met peer, vijg en pas de bleu € 16/ pp
  • Parelhoenfilet in portosaus met appel en spek € 18/pers
  • Spécialiteit: Krottegems kalfsgebraad met spekjes, champignon en rozemarijn € 18/pers
  • Kalkoenfilet, hazelnoot, spek, sjalot, wortel, rozemarijn € 16/pers
  • Filet van hert in wildsaus € 20/pers
  • Visserspannetje royal (zalm, kabeljauw, coquille en grijze garnaal) € 16/ pers
  • Zalm met honingtomaat en salie € 18/pers
  • Kabeljauwhaasje met parmezaankorst in jus van hoeveboter en witte wijn € 18/pers

Groentjes inbegrepen bij vlees-hoofdgerecht

Warm: boontjes met spek, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, gevulde peertjes en knolselderpuree