Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

INBEGREPEN BIJ HOOFDGERECHTEN: Warme groentjes en kroketjes/ gratin aardappelen/ verse frietjes.
 

 

 

 

 

  • Stoofpotje van haas met warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin € 16/pers
  • Krottegems kalfsgebraad in cognacsaus, parijse champignon en panchetta, warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin € 18/pers
  • Rollade van konijnenrug (ontbeend) met Rodenbach Alexander, warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin € 18/pers
  • Suprême van parelhoen met 'el Butchero rum' roomsaus, warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin € 20/pers
  • Filet van hert in verfijnde wildroomsaus met vijg, warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin € 22/pers
  • Visserspannetje royal (zalm, kabeljauw, coquille en grijze garnaal) € 16/pers
  • Zalm-orloff met brie, tomaat, spinazie en Heuvellandse wijnsaus, warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin € 22/pers

Groentjes inbegrepen bij vlees-hoofdgerecht

Warm: boontjes met spek, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, gevulde peertjes en erwtenpuree.

 

Groentjes inbegrepen bij vis-hoofdgerecht

Warm: Oventomaat, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, erwtenpuree