Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

INBEGREPEN BIJ HOOFDGERECHTEN: Warme groentjes en kroketjes/ gratin aardappelen/ verse frietjes.
Warme groentjes kunnen vervangen worden door een fris slaatje van rucola, kaviaartomaatjes pijnboompitjes en komkommer (- € 1.5/pp)

 

 

 

 

  • Rodenbachhaasje” Duroc de Roulers” met witloof en spekjes € 16/pers
  • Saltimbocca van kalfsvlees met tomatenpesto, parmezaan en rucola € 18/pers
  • Spécialiteit: Krottegems kalfsgebraad met spekjes, champignon en rozemarijn € 18/pers
  • Kalkoenorloff (ham/kaas) met orloffsaus € 16/pers
  • Lamsfiletrollade met Vlaamse ham en rucolapesto € 20/pers
  • Visserspannetje royal (zalm, kabeljauw, coquille en grijze garnaal) € 16/ pers
  • Zalmhaasje met tomaat/spinazie & jus van grijze garnaal € 18/pers
  • Kabeljauwhaasje met parmezaankorst in jus van hoeveboter en witte wijn € 18/pers

Groentjes inbegrepen bij vlees-hoofdgerecht

Warm: boontjes met spek, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, gevulde peertjes en erwtenpuree.

 

Groentjes inbegrepen bij vis-hoofdgerecht

Warm: Oventomaat, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, erwtenpuree