Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

INBEGREPEN BIJ HOOFDGERECHTEN: Warme groentjes en kroketjes/ gratin aardappelen/ verse frietjes.
Warme groentjes kunnen vervangen worden door een fris slaatje van rucola, kaviaartomaatjes pijnboompitjes en komkommer (- € 1.5/pp)

 

 

 

 

  • Rodenbachhaasje” Duroc de Roulers” met pompoen en spekjes € 16/pers
  • Krottegems kalfsgebraad in cognacsaus, parijse champignon en panchetta € 18/pers
  • Suprême van parelhoen in honing/mosterdsaus € 19/pers
  • Stoofpotje van haas € 16/pers
  • Filet van hert in verfijnde wildroomsaus met vijg € 22/pers
  • Visserspannetje royal (zalm, kabeljauw, coquille en grijze garnaal) € 16/ pers
  • Gegrilde zalm met zeekraal en sausje met witte wijn uit het Heuvelland € 18/pers
  • Pladijsfilet met jus van grijze garnaal en cognac € 19/pers
  • Stoofpotje van varkenswang met rodenbach Alexander € 15/pers

Groentjes inbegrepen bij vlees-hoofdgerecht

Warm: boontjes met spek, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, gevulde peertjes en erwtenpuree.

 

Groentjes inbegrepen bij vis-hoofdgerecht

Warm: Oventomaat, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, erwtenpuree