Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
INBEGREPEN BIJ HOOFDGERECHTEN: Warme groentjes en kroketjes/ gratin aardappelen/ verse frietjes.
- Smokey hoevekip filet “hasselback style” met oud Roeselare, tomaat & Vlaamse ham, warme groentjes en kroketjes/gratin/frietjes € 22/pers
- Rodenbach varkenshaasje in verfijnde saus met toets van balsamico & tijm, warme groentjes en kroketjes/gratin € 22/pers
- Krottegems kalfsgebraad in cognacsaus, champignon en panchetta, warme groentjes en aardappelbereiding € 24/pers
- Gebakken zalmhaasje met spinazie & Heuvellandse witte wijnsaus, warme groentjes en aardappelbereiding € 24/pers
- Saltim bocca van Duroc de Roulers met parmaham, warme groentjes en aardappelbereiding .
- Lamskroontje met kruidenkorst en sausje op basis van rozemarijn/balsamico .

Groentjes inbegrepen bij vlees-hoofdgerecht
Warm: boontjes met spek, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, gevulde peertjes en knolselderpuree.
Groentjes inbegrepen bij vis-hoofdgerecht
Warm: Oventomaat, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, erwtenpuree