Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

INBEGREPEN BIJ HOOFDGERECHTEN: Warme groentjes en kroketjes/ gratin aardappelen/ verse frietjes.
Warme groentjes kunnen vervangen worden door een fris slaatje van rucola, kaviaartomaatjes pijnboompitjes en komkommer (- € 1.5/pp)

 

 

 

 

  • Rodenbachhaasje” Duroc de Roulers” € 16/pers
  • Krottegems kalfsgebraad in cognacsaus, parijse champignon en panchetta € 18/pers
  • Saltim 'Durocca' (het beste van Duroc de Roulers met parmezaan, tomaat en rucola) € 16/pers
  • Kalkoen-orloff in romig kaassausje € 14/pers
  • Lamskroontje met Rodenbach Alexander € 19/pers
  • Gegrilde zalm met asperge en sausje met witte wijn uit het Heuvelland € 18/pers
  • Visserspannetje royal (zalm, kabeljauw, coquille en grijze garnaal) € 16/pers
  • Gevulde kalfsrolletjes met zomerse choronsaus, geroosterde aardappel, courgette & spinazie aangevuld met baby leaf salade € 18/pers
  • Filet van zwarte pootkip gevuld met kruidengehakt, zomerse choronsaus, geroosterde aardappel, courgette & spinazie aangevuld met baby leaf salade € 17/pers

Groentjes inbegrepen bij vlees-hoofdgerecht

Warm: boontjes met spek, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, gevulde peertjes en erwtenpuree.

 

Groentjes inbegrepen bij vis-hoofdgerecht

Warm: Oventomaat, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, erwtenpuree