Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

INBEGREPEN BIJ HOOFDGERECHTEN: Warme groentjes en kroketjes/ gratin aardappelen/ verse frietjes.
 

 

 

 

 

  • Krottegems kalfsgebraad in cognacsaus, champignon en panchetta, warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin € 18/pers
  • Suprême van parelhoen met 'el Butchero rum' roomsaus, warme groentjes en aardappelkroketjes of gratin € 20/pers
  • Visserspannetje royal (zalm, kabeljauw, coquille en grijze garnaal) € 18/pers
  • Saltim bocca van Duroc de Roulers, bijhorende groentjes en aardappelgratin of kroketjes € 18/pers

Groentjes inbegrepen bij vlees-hoofdgerecht

Warm: boontjes met spek, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, gevulde peertjes en erwtenpuree.

 

Groentjes inbegrepen bij vis-hoofdgerecht

Warm: Oventomaat, gestoofde wortel met honing en tijm, broccoligratin, gekarameliseerd witloof, erwtenpuree